PC vandkøler - Hvad er en AIO?

En AIO-vandkøler er en køleløsning til en computers CPU. Den holder CPU'en kølig ved at cirkulere flydende kølevæske gennem en vandblok, rør og en radiator.

AIO-kølere er mere effektive og støjsvage end traditionelle luftkølere. De kræver ikke påfyldning af kølevæske, hvilket gør dem til en lav-vedligeholdelses mulighed.

AIO-vandkølere forlænger levetiden af CPU'en og er en god investering for dem, der ønsker at holde deres high-performance computere kørende ved optimale temperaturer.