Santander

Hos Sharkgaming ønsker vi at gøre købsoplevelsen så bekvem som muligt for vores kunder, og derfor tilbyder vi en nem og fleksibel afbetalingsmulighed i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Med vores samarbejde med Santander kan du nu købe din drømme pc og sprede betalingen ud over tid. Dette giver dig mulighed for at få fat i den nyeste gaming PC uden at skulle bekymre dig om en stor engangsbetaling. Her er nogle af fordelene ved at vælge afbetaling hos Santander:

Fleksibel Betaling: Du kan vælge mellem forskellige afdragsperioder, der passer til din økonomi. Santander tilbyder løsninger, der strækker sig fra 10 måneder til 60 måneder.

Fast Rente: Du vil have en fast rente gennem hele afbetalingsperioden, hvilket gør det nemt at budgettere.

Hurtig og Nem Ansøgningsproces: Ansøgningsprocessen hos Santander er hurtig og enkel, og du kan få svar på din ansøgning inden for få minutter.

Online Adgang til Din Aftale: Du kan nemt administrere din låneaftale online via Santanders platform.

Hvis du er interesseret i at benytte dig af denne afbetalingsmulighed, kan du enten besøge vores fysiske butik eller kontakte vores kundesupport for at få yderligere oplysninger og vejledning om, hvordan du ansøger.

Butik åbningstider:

Man-Tor: 09:30-16:50

Fredag: 09:30-16:30

Lørdag: 12:00-16:00

SharkGaming Systems A/S

Naverland 6, 2600 Glostrup

Telefon åbningstider:

Man-Tor: 09:30-12:00 & 12:30-16:30

Fre: 09:30-12:00 & 12:30-16:00

Kundesupport: 77 34 27 76

Ønsker du at sende en mail?

Indsend en anmodning så svarer vi så hurtigt vi kan.

Husk at du kan finde de fleste svar til dine spørgsmål i vores FAQ