Jeg kan ikke få signal på min skærm/sort skærm.

Kan du ikke få signal til skærmen, kan du prøve disse tricks, vi har samlet til dig i denne video:

Trick 1

1. Først skal du tjekke om de har sat HDMI/DisplayPort stikket i grafikkortet, da du ikke kan bruge motherboard outputtet.
2. Hvis nej, skal du sætte HDMI/DisplayPort stikket i grafikkortet.
3. Hvis ja, skal du gøre følgende:

4. Slukke din pc.
5. Tag alle dine kabler du har til din pc ud.
6. Sluk på kontakten der er ved dit strømkabel.
7. Kontakten du normalt bruger til at tænde din pc, skal du trykke på 20-30 gange.
8. Så skal du tage dit sidepanel af.
9. Tag en finger på hvert hjørne at dine ram klodser.
10. Pres en lille smule.
11. Det samme gør du derefter på dit grafikkort og grafikkorts kabel.
12. Sæt sidepanelet på.
13. Tilslut kabler og tænd din pc.

Trick 2 (NumLock, NumLK, NMB lock)

Sort skærm: Reagerer computeren på når du trykker på nmb lock når der er sort skærm? (Slår lyset til/fra når du trykker på NMB lock?)

Hvis ja =  er problemet grafikkort/skærmen/stikket (hvis der er vertical mount kan det være at porten til grafikkortet ikke er sat til gen 3 i BIOS indstillingerne)
Hvis nej = Sluk din computer, og tag RAM ind og ud. Derefter slå harddisken fra og hvis den stadig ikke reagerer på nmblock så har du kun CPU/Bundkort (i særlige tilfælde så kan det være strømstikket til enten bundkortet eller cpu'en der ikke gør det de skal/sidder i)

Kan du fortsat ikke få signal til din skærm, så er du velkommen til at kontakte vores supportere, som vil kunne hjælpe dig videre. Vi vil gerne bede dig om at optage fejlen på en video eller på anden vis dokumentere den fejl, du oplever, så vi hurtigere og nemmere kan hjælpe dig videre.