Min computer vil ikke gå på internettet

Kan din computer ikke tilgå internettet? Vi har samlet en guide til dig, som i de fleste tilfælde afhjælper din udfordring:

1. Internet (Ethernet) Driver:
      2. Tag dit lan-kablet ud.
      3. Højreklik på windows-ikonet nede til venstre.
      4. Tryk på "Enhedshåndtering".
      5. Tryk på pilen ude for "Netværkskort"
      6. Højreklik på den øverste der kommer op (Den har en gul trekant ud fra sig).
      7. Tryk på "Fjern enhed".
      8. Sæt et flugeben i den boks der kommer op og tryk slet enhed.
      9. Genstart din pc og sæt lan-kabel til igen.

Kan din PC fortsat ikke tilgå internettet, så er du velkommen til at kontakte vores supportere, så sidder vi klar til at hjælpe dig.