RGB (Kabinet og Fan Kits)

Indholdsfortegnelse

1. Introduktion
  2. Styring af Fans og Lys
    1. Aquarium, Tsunami, Xigmatek RGB Fan kit
    2. Maelstrom Kabinetter
    3. NZXT Kabinetter, NZXT Hue 2
    4. INWIN Kabinetter
    5. Enermax Fan Kit
    6. Gigabyte AORUS LIQUID COOLER 360
    7. Deepcool - GAMMAXX
    8. Lian Li GALAHAD AIO RGB
  3. Bundkort Producent - SOFTWARE

Introduktion

Hvis du ikke får lys til dine fans, så kan det være, fordi der er en løs forbindelse. Tjek derfor, at kablerne er forbundet korrekt.

Styring af fans og lys

Hvis du gerne vil styre din fans eller lys i kabinettet, kan du følge nedenstående guides til de enkelte produkter:

Aquarium, Tsunami, Xigmatek RGB Fan kit:

Dette kan du styre gennem en fjernbetjening, som er blevet sendt med i din ordre. Det kan også blive styret igennem ARGB, hvis bundkortet understøtter det.

Maelstrom Kabinetter

Du kan tilsluttet blæserne til bundkortet, og kontrolleret lyset gennem software, dette kræver at bundkortet har en ARGB tilslutning, hvis dette ikke er tilfældet kan farven stadig styres via knap på kabinettet. Er kompatibel med ASUS Armoury Crate, MSI Center, ASROCK Polychrome, GIGABYTE Fusion RGB software.

NZXT Kabinetter, NZXT Hue 2:

Dette styres igennem NZXT CAM Software

INWIN Kabinetter:

Dette styres igennem bundkort software.

Enermax Fan Kit:

Dette kan du styre gennem en fjernbetjening. Det kan også blive styret igennem RGB, hvis bundkortet understøtter det.

Gigabyte AORUS LIQUID COOLER 360:

Dette styres igennem bundkort software.

Deepcool - GAMMAXX:

Dette styres igennem bundkort software.

Lian Li GALAHAD AIO RGB:

Dette styres gennem L-Connect3 software

Bundkort producent - SOFTWARE:

Hvis dit bundkort understøtter RGB/ARGB, så vil der på din computer være installeret et program, som giver dig adgang til at styre farverne på i din computer. Du kan her se listen, og du kan evt. downloade softwaren, hvis der skulle være behov for dette.