Bygger I computeren for mig?

Det korte svar er JA, selvfølgelig gør vi det :)

Hos Shark Gaming tilbyder vi muligheden for, at du selv kan "bygge/konfigurere" din computer - men vi samler din computer for dig - så når du modtager computeren, så er den klar til brug.

Du kan enten vælge at bestille med den konfiguration, som vi har på vores hjemmeside - eller du kan vælge at lave ændringer efter dine behov. Og bare rolig; vores konfigurator sørger for, at du ikke sætter en computer sammen, hvor komponenterne ikke er kompatible.

Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os i Supporten, hvor vi er klar til at vejlede og hjælpe dig.

Tips: Har du spørgsmål til køb af din PC, så kan du med fordel bruge vores Spil-guide