Fravælge Windows

Hvad sker der, hvis jeg fravælger Windows?

Når du konfigurerer din computer ved bestilling, så får du muligheden for at fravælge Windows. Dette betyder kun, at du ikke betaler for at få en ny Windows produktnøgle. Windows vil altid være installeret på din computer, da vi skal installere Windows for at kunne teste din computer, inden at vi sender den til dig.

I tilfælde af at du selv har en Windows produktnøgle, så kan du blot fravælge Windows i konfigurationen.

Har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os i vores Support-afdeling.

Andre relaterede artikler kan du læse her: Windows Aktivering og Windows Produktnøgle.