Jeg vil gerne opgradere min computer?

Jeg ønsker at købe nye komponenter til min computer, er det noget i kan hjælpe med?

Selvfølgelig står vi klar til at assistere dig.
Hvis du har købt din computer hos os, og det er mindre end 1 år siden, vil vores teknikere opgradere din computer uden omkostninger.

For rådgivning og vejledning vedrørende opgraderingen og køb af nye dele til din PC, skal du være meget velkommen til at kontakte vores support-afdeling.

Hvis det er mere end 1 år siden, vil en opgradering koste én tekniker-time, til en pris af 999 DKK.