Mit headset virker ikke, hvad gør jeg?

Først og fremmest -

Sørg for, at dit headset er korrekt tilsluttet din computer.

Hvis det er et USB-headset, skal du indsætte USB-stikket i en ledig USB-port, din PC vil derefter selv finde frem til at få headsettet til at virke.

Hvis det er et headset med et lyd- og mikrofonstik, skal du sikre dig, at stikkene er korrekt indsat i de tilsvarende porte på computeren.
OBS vær dog opmærksom på at der kan være 2 forskellige muligheder her

1. Headset med to-delt aux jack stik:

Dette headset har to separate stik: et for lyd (ofte grønt) og et for mikrofonen (ofte lyserødt).
Lydstikket bruges til at overføre lyden fra headsettet til computeren eller enheden, mens mikrofonstikket bruges til at sende lyden fra mikrofonen på headsettet til enheden.

2. Headset med ét aux jack stik:
Dette headset har kun ét stik, der kombinerer både lyd og mikrofon. Det er normalt en 4-polet stik, der overfører både lyd- og mikrofonsignaler gennem det samme stik.
Dette kaldes ofte et 3,5 mm TRRS-stik (Tip, Ring, Ring, Sleeve), hvor Tip er lyd, første Ring er mikrofon, anden Ring er jord, og Sleeve er stikhuset.

Jeg kan høre lyd i mit headset, men jeg kan ikke tale. Hvad gør jeg?

Hvis dette er tilfældet, så kan det være fordi, at du har et headset, hvor lyd og mikrofon er i ét jackstik, og at dit kabinet deler lyden og mikrofonen op i to udgange.

Hvordan kan du se, om ovenstående er årsagen til det?

Headset: Hvis dit jackstik kun har et stik for enden, som har 3-streger på metal-delen, er lyd og mikrofon samlet, og kan derfor være en del af problemet.

Kabinet: På toppen af dit kabinet, kan du se, om der er 2 udgange til jackstik - 1 til mikrofon og 1 til lyden (vises typisk med ikoner).

• Dette gælder de fleste kabinetter, vi har i vores sortiment.

Løsningen på problemet

Har dit headset samlet lyden og mikrofonen i ét jackstik, så vil du skulle bruge en splitter, og på den måde kan dit headset virke med både lyd og tale.

NZXT-kabinetter

Har du et NZXT-kabinet, så er der kun 1 jackstik-udgang på toppen, og hvis du vil bruge denne udgang til dit headset, så vil du skulle bruge den splitter, som vi sender med din computer ved køb.

Men du kan faktisk også bruge de udgange, der er bagpå din computer, i bundkortet. Der er det altid muligt at sætte dit headset til - her er der nemlig to udgange - 1 til lyd og 1 til mikrofon.

Har du fortsat problemer med dit headset, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os igen.