Jeg bor uden for norden?

Jeg vil gerne have moms tilbagebetalt, hvad gør jeg?

I forbindelse med en ordre der skal udenfor norden og momsen skal tilbage har vi lavet en lille guide herunder:

1. Du skal lave en ordre som normalt på hjemmesiden.
  2. Du skal vælge landet "Danmark" og skrive din egen adresse eller adressen på den, der modtager den for dig.
  3. Du betaler beløbet, som er på hjemmesiden.
  4. Vi laver ordren og sender den.
  5. Du skal efterfølgende sende en mail til vores support-afdeling, hvor du oplyser følgende oplysninger:

"Ordrenummer"

"Konto og reg. nr."
"Billede af momsstempel" enten som vedhæftet fil eller billede i mailen - Dette er stemplet på din fysiske ordrebekræftelse, og fortæller beløbet, du skal have tilbage.