Er min computer for varm / Sådan måler man temperaturen på sin computer

Er min computer for varm?

En gaming computer ligger normalt på 60-85C° når man spiller eller bruger krævende programmer, en computer kan godt komme op på 95C° ved maximalt brug uden at den er ved at brande sammen. Dog hvis computeren er over 70C° uden der er nogle spil eller programmer kørende er der nok noget galt med en eller flere blæsere.

Måling af temperatur i din computer

HWInfo/HWMonitor er et super godt værktøj, vi bruger til at aflæse forskellige oplysninger på hardwaret i din PC'en.
Det giver præcise oplysninger om temperaturer, hvor mange watt den gældende del bruger, og mange andre relevante oplysninger som vi skal bruge.

Du kan downloade det på dets officiel hjemmeside  det er gratis og meget let at installere. Vi vil være i stand til at kende alle oplysningerne om vores komponenter: forbrug spændinger belastninger brugsprocent frekvenser temperaturer (minimum strøm og maksimum) harddiskplads eller ventilatorens hastighed.

Grænsefladen er enkel og ligefrem har den ikke omfattende navigationsmenuer eller noget lignende.
Med HWMonitor ved du status for din pc i realtid. Faktisk mange af de største Tech Youtuber bruger ofte de data der leveres af HWMonitor til at se temperaturerne på komponenter.

Ved brug at dette program kan man også sender sin data så modtager kan se alle data som er lavet med dette program

Generelt vil dine CPU-temperaturer være de vigtigste temperaturer der skal overvåges men hvis du vil se temperaturer på tværs af dit bundkort, CPU, grafikkort og harddiske vil HWMonitor giver dig det og meget mere

Download den nyeste version fra HWMonitor-hjemmesiden - jeg anbefaler ZIP-versionen som ikke kræver installation selvom du også kan downloade den fulde installationsversion

Start det, og du vil blive mødt med en bred vifte af temperaturer, blæserhastigheder og andre værdier [Alle temperature der hedder HOT-spot skal man ikke kigge på]

For at finde din CPU-temperatur, rul ned til posten for eksempel er det en  "Intel Core I5 10400F " som der bliver brugt her og se på" Core # "-temperaturerne i listen.