Shark Venator Gaming Keyboard Software

Du kan finde software til dit Shark Venator Gaming Keyboard her.
Du skal unzippe filen og kører Shark Venator V1.00n setup og følge instruktionerne.

Information om keyboardet

RGB

Tastaturet kommer med fuld RGB belysning med op til 16.7 millioner forskellige farver. Du kan ændre i hvordan lyset skal bevæge sig igennem vores software, eller et lille rullehjul på toppen af keyboardet. Udover det, kan man også ændre til præcis den farve man vil have til at lyse sine taster op på igennem vores software.

Switches

Tasterne kommer med røde switches fra kaihl, som giver en hurtig responstid og en lækker "klikkene" lyd.

Design

Sort/grå farverigt full size gaming keyboard.
TKL version modellen er uden numpad.