Bluescreen/BSOD

Hvis du støder på en blå skærmfejl (også kendt som en stopfejl), kan det være tegn på, at din enhed oplever uventede nedlukninger eller genstarter. Du vil muligvis se en blå skærm med en meddelelse om, at din enhed har oplevet et problem og skal genstartes. De mest almindelige fejlkoder er følgende:

• CRITICAL_PROCESS_DIED: Fejl relateret til SSD, RAM eller software.
  • SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED: Fejl relateret til SSD eller software.
  • IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL: Ofte RAM-relaterede fejl.
  • VIDEO_TDR_TIMEOUT_DETECTED: Fejl relateret til GPU eller CPU.
  • PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA: Fejl relateret til SSD, RAM eller software.
  • SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION: Fejl relateret til SSD eller software.
  • DPC_WATCHDOG_VIOLATION: Fejl relateret til CPU, RAM eller software.
  • MEMORY_MANAGEMENT: RAM-relateret fejl.

For at hjælpe dig med at løse disse problemer har vi udarbejdet en trin-for-trin-guide til fejlfinding:

1. Genstart din enhed og observer, om den blå skærmfejl gentager sig. Notér fejlkoden og meddelelsen, der vises på den blå skærm.
  2. Kontroller, om nogle hardwarekomponenter, såsom RAM eller SSD, er løse eller ikke korrekt tilsluttet. Sørg for, at de er ordentligt monteret og sikret.
  3. Udfør en virus scanning for at se, om der er nogen ondsindet software på din enhed, der kan forårsage fejlen.
  4. Opdater dine enhedsdrivere for at sikre, at de er opdaterede og ikke forårsager konflikter. Overvej at geninstallere Windows for at kontrollere, om en softwarefejl er årsagen.

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, og problemet fortsætter, anbefaler vi, at du kontakter vores supportteam hos Sharkgaming for yderligere hjælp og vejledning.

Bemærk: Årsagerne til blå skærmfejl kan variere, og denne guide er kun beregnet til at hjælpe dig med at identificere, hvor fejlen kan være i dit system. Hvis du oplever gentagne BSOD'er, er det bedst at kontakte teknisk support for yderligere assistance.

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at løse eventuelle problemer, du måtte have. Hvis du har flere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.