Tilslutning af skærm.

Hvad er forskellen på de forskellige udgange?

HDMI - Med et HDMI kabel er der mulighed for at overføre både billede i fuld digital HD format (1080p) med op til 240HZ, 4K op til 120HZ og digital surround lyd.

DisplayPort - Med DisplayPort, er der mulighed for at overfører billede i fuld digital HD (1080p) med op til 360HZ, 4K op til 160HZ og digital surround lyd.

DVI - Der er tale om en teknologi, der kan overføre video og data.
DVI kan klare op til 144HZ

Hvordan ser udgangene ud?

Hvad anbefaler vi at bruge og hvorfor?

Vi vil som udgangspunkt altid anbefale DisplayPort til gaming.
Grunden til at vi vil anbefale dette, er fordi det er her du får mulighed for den hurtigste billede opdatering når man sidder og gamer.
Billede opdatering er en vigtig del af gaming, så jo flere billeder du får i sekundet på din skærm, jo bedre visuelt vil det ser ud.

Hvor skal stikket tilsluttes?

Hvis computeren er købt med grafikkort, SKAL stikket sættes til grafikkortet.
Hvis computeren der imod er købt uden grafikkort og med on-board processor, skal den tilsluttes bundkortet.