Guide til Internetkabler

Adgang til internettet

Som standard kommer en stationær computer ikke med WiFi og meget af tiden er det noget som skal tilvælges det kan gøre med netkort som bliver sat i computer eller med USB løsninger vi anbefaler dog altid at bruge et internet kabel som har dataoverførsel hastigheder fra 1000 Mbps til 40Gbps. Man kan få disse kabler op til 100m længde, vi sælger dog max 30m kabler.
Kategori Navn
Max Data Rate
Cat5e
1000Mbps
Cat6
1000Mbps
Cat6A
10Gbps
Cat7
10Gbps
Cat8
25Gbps or 40Gbps
Du kan som udgangspunkt bare bruge et Cat5e kabel da der ikke er så mange bundkort samt router der gøre brug af 2.5 gigabyte port.