Køb af computer

Prisklasse 5.000-10.000 DKK

I denne kategori, fokuserer vi på vores Max Bite Series - Her får du de stærkeste gaming pc'er til prisen. Disse pc'er vil med deres kraftfulde hardware, kunne spille de fleste spil, med fokus på fin grafik, og gode Frames Per Second.

Prisklasse 10.000-20.000 DKK

I denne kategori, fokuserer vi på vores Shark Series - Seriøse gaming pc'er med et hav af fordele. Disse pc'er vil kunne levere endnu højere performance, og endnu bedre grafik, som vil være med til at give dig en endnu federe spiloplevelse med bedre grafik, og endnu højere Frames Per Second.

Prisklasse 20.000-30.000 DKK

I denne kategori, fokuserer vi på vores Mighty Shark Series - Highend gaming pc'er i unikke løsninger. Her har vi de kraftigste og bedste pc'er vi kan tilbyde. Det er her du får muligheden for virkelig at bygge en maskine du kan smide alt efter, uden at du går på kompromis.

Færdigbygget og pakke løsning

Vi har også vores Ready Set Game computere som er færdigbyggede og kan komme som pakkeløsning, de matcher de fleste behov, du kan finde dem her.

Hvis du har spørgsmål vedr. hvilken PC der passer bedst til dig, så skal du være velkommen til at kontakte os her.