Reklamation

Reklamation forespørgsel

Alle reklamationer skal oprettes gennem vores Reklamations portal

Er du en virksomhed? Venligst klik her.

Efter at du har oprettet din reklamationssag:

• Der kan gå op til 48 timer inden du får svar på en reklamationssag eller om din sag er blevet godkendt eller afvist.
  • Vores tekniker kan forlænge godkendelsesperioden hvis vi mangler informationer eller en bedre fejlbeskrivelse.

Når din sag bliver godkendt

• Hvis varen skal sendes, finder du en fragtlabel vedlagt til din sag.
  • Ønsker selv at indlevere varen kan du gøre det i vores butik
    • Butik/Pickup-Point åbningstider:
    • Man-Tor: 09:30-16:50
      Fredag: 09:30-16:30
      Lørdag: 12:00-16:00
    • SharkGaming Systems A/S
    • Naverland 6, 2600 Glostrup

Når vi har modtaget din vare

• Du modtager en standard besked i forhold til reparationstiden og andre relevante informationer
  • Du kan følge din reklamationssag ved at login på vores hjemmeside, eller det link du har modtaget via mail (Hvis du ikke allerede har en bruger).
  • OBS! Alt kommunikation foregår igennem reklamations portalen.