Shark VIP Kundeklub

Haj-class fordele til VIPs

Bliv Shark VIP og dermed en del af Nordens fedeste kundeklub for gamere, hardware-entusiaster og esports-atleter.

Hos SharkGaming sætter vi vores kunder højere end noget andet, og derfor har vi introduceret Shark VIP - kundeklubben hvor du får haj-class fordele. Som Shark VIP sikrer du dig den bedste pris, service og support, når du handler, men du bliver også en del af vores fantastiske community, hvor du eksklusivt vil blive inviteret til Shark events, komme forrest i køen til vilde kampagner og udsalg samt få info om nye produkter/priser som den første.

Det er helt gratis!

Shark VIP fordele

• Invitation til årets fedeste online og offline events.
  • Kom forrest i køen til eksklusive kampagner og udsalg.
  • Få den nyeste viden om spiludgivelser, hardware releases og andre nørdede nyheder.
  • Følg status på din ordre.

Tilmeld dig lige her ved at trykke på dette link.

Det med småt...
Fordelene er kun tilgængelige, så længe du er medlem af Shark VIP-kundeklubben og er tilmeldt SharkGamings emailliste.